Компания за събития от 1991

“Matti” e компания за събития, създадена през 1991 г. От тогава има богата и много цветна история. Днес сме предпочитан партньор на десетки корпоративни бизнеси, чужди посолства и Президентството на Република България. Имаме опит в цялостното планиране и организирането на събития – от идеята, през храната и обслужването и до последния детайл.
Представяме се най-добре във високия сегмент събития. Tова, което ни определя като незаменим партньор в кетъринг услугите и управлението на специални събития e отношението, креативността и гъвкавата структура на работа.
Matti Events and Fine food Since 1991 History

Екипът на Matti

Екипът ни е с дългогодишен опит в организацията на събития и кетъринг услугите, на Ваше разположение са висококвалифициарни кетъринг професионалисти, готвачи и сервитьори.
Matti Events and Fine food Since 1991 Team Martin

Мартин
Радулов

Собственик и идеолог
Matti Events and Fine food Since 1991 Team Margarita

Маргарита
Радулова

Специалист събития
и красиви сватби
Matti Events and Fine food Since 1991 Team Edmond

Едмон
Гарабед

Специалист Обслужване
Matti Events and Fine food Since 1991 Team Chef Didi

Chef Диди
Велинова

Главен готвач и магьосник
Matti Events and Fine food Since 1991 Team Valentin

Валентин
Димов

Управление събития
Matti Events and Fine food Since 1991 Green Policy

Зелени политики

В нашата компания знаем колко е важно отношението не само към клиентите, но и към околната среда. По тази причина не работим с прибори и посуда за еднократна употреба, събираме разделно отпадъците и притежаваме машина за рециклиране на стъкло. Ежемесечно провеждаме инструктажи на персонала си за отговорно отношение към всеки детайл от събитията, в които участваме. Стремим се да използваме материали за многократна употреба и природни материали и в украсата на събитията. Стремим се да разходваме ресурси, като вода и електричество, разумно. Ние знаем, че бизнесът възпитава култура на поведение и отношение и че чрез нашия обучаваме партньорите и служителите си на любов и уважение към околната среда и природата.

Заяви презентация на място

Заяви презентация на място