I. Общи положения

Настоящите общи условия регулират отношенията между Компания за кетъринг и събития “МатиД” ЕООД

и потребителите на предлаганите от нея услуги и продукти.
Компания за кетъринг и събития “МатиД” ЕООД с уеб адрес  www.matti.bg  е търговска марка на фирма Компания за кетъринг и събития “МатиД” ЕООД.
Сайтът е достъпен за всички потребители, които желаят да използват услугите му и са се запознали и са съгласни с настоящите Общи условия.
Посещавайки уеб адрес www.matti.bg и използвайки услугите и продуктите на Компания за кетъринг и събития “МатиД” ЕООД , клиентът автоматично декларира, че е запознат с настоящите общи условия и ги приема безусловно.
Компания за кетъринг и събития “МатиД” ЕООД  си запазва правото едностранно да променя и допълва настоящите общи условия, като промените ще се публикуват на уеб адрес www.matti.bg, за което клиентът следва да следи.

 

II. Условия за ползване на услугите и продуктите
Компания за кетъринг и събития “Matti” организира събития с разнообразен характер, като условията на събитията и задълженията на организаторът се определят спрямо зададеното от клиента запитване. Всяко запитване трябва да съдържа следните компоненти:
  • дата и място на събитието
  • брой гости, брой деца – ако има
  • предпочитано меню, ако има такова
  • допълнителни изисквания по повод програмата на събитието – гост изпълнител, специфична декорация и тн. 

 

  • На две предварителни срещи се уточняват детайлите по изпълнението и се одобрява финална оферта за конкретната дата на самото събитие. Организаторът може да предложи съдействие по организирането и провеждането на събитието – локация, тип храна, програма, украса, транспорт. Финални корекции по менюто могат да се правят до 3 работни дни преди самото събитие. Изпълнителят започва работа по събитието, след извършено авансово плащане в размер на 50 % от общата сума за провежданото събитие и писмено потвърждение на офертата в официалната за това комуникация – мейл, посочен от клиента. Задължение на потребителя (клиента) е да присъства на предватителните срещи, да опита и одобри менюто и да окаже съдействие в комуникацията между екипа на Компания “МатиД” ЕООД и служителите на фирмата/компанията си. 

III. Поръчка/запитване 
За да направите запитване  за събитие до Кетъринг и събития „МатиД” ЕООД е необходимо да попълните онлайн заявка на уеб адрес www.matti.bg или да изпратите вашето запитване на events@matti.bg, чрез, която да ни предоставите необходимата информация, за да съставим нужната оферта или да ви потърсим за предварителна среща с човек от екипа на. След като заявката ви е обработена ще получите потвърдителен имейл както и срок за офертата – до 5 работни дни. 
IV. Меню

Менюто за вашите събития се определя персонално, след предварителен разговор с нашият екип. Компания за кетъринг и събития “МатиД” ЕООД разполага със собствена кухня и екип от професионални готвачи, които могат да предоставят разнообразие и за най-изтънченото небце. 

 
V. Плащане
Заплащане на поръчаното от вас събитие или кетъринг може да направите в нашият офис на адрес: София, кв. Дружба, ул. Амстердам 7 или по банков път с посочените данни: 

Име: „МатиД“ ЕООД

Банкови реквизити: Евробанк И Еф Джи (Пощенска банка),

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG44BPBI79401084517301 (BGN)

 

IX. Заключителни положения
При неспазване на настоящите общи условия Компнаия за кетъринг и събития „МатиД ЕООД си запазва правото да не приеме, да не достави или да прекрати събитието за дадения клиент.
Повече информация за нас може да намерите на уеб адрес  www.matti.bg или като се свържете с нас на телефон 0885 993 911 в работни дни между 09:00 и 17:00 часа.

Можете да оставите коментар или мнение и в социалните мрежи на бранда: 

Facebook: Matti Events & Fine Food

Instagram: Matti Events & Fine Food

LinkedIn: Matti Events & Fine Food

YouTuBe: Matti Events & Fine Food

 

Благодарим за доверието.