Корпоративни събития

Ние сме специализирани в уникалните нужди на бизнес събитията. От бизнес закуски, обяди и вечери, бизнес срещи, търговски презентации, конференции, коктейли – ние се справяме с всеки един детайл от планирането до изпълнението, включително управлението на дестинацията и комуникацията с гостите. Ние си партнираме с вас, за да гарантираме, че културата на вашата компания и целите на събитието остават централни през целия процес.

Започнахме в София преди 30 години и знаем някои неща за организирането на събития. Вече можем да се похвалим с организирането и обезпечаването/провеждането на събития в цялата страна. Комуникацията и приобщаването са жизненоважни за успеха на всяко корпоративно събитие. Предоставяме всички услуги, необходими, за да направим вашето събитие необикновено. Отделяме време, за да опознаем вашата компания, за да можем да изработим уникални решения, специално проектирани за вашето корпоративно събитие.

Matti Events and Fine food Since 1991 Experience - Corporate events
Matti Events and Fine food Since 1991 Experience - Gala dinners

Галавечери и коктейли

Ние изграждаме имиджа на клиентите си, съсредоточавайки енергия върху цялостното представяне на бранда или домакина. Галавечерите и коктейлите са наш специалитет, поради личното отношение, което имаме към гостите и истинската наслада, която този тип събития ни носи. При коктейлите можем да разгърнем потенциала си, предстасвяйки тематични напитки, интересни и красиви менюта и креативен начин, по който да ви ги предложим. Ако имате идея за коктейл, свържете се с екипа ни.

Празнични партита

Ние правим всичко това да се случи с идеалното местоположение на залата, изискана кухня, празнична украса и най-добрите развлечения на живо. Планирането на вашето парти никога не е било по-лесно!
Отделяме време, за да опознаем вас и вашата компания, защото знаем, че това не е просто празнично парти, а бизнес инвестиция.
Нашият екип гарантира, че ще получите най-високо качество и най-професионално обслужване преди, по време и след вашето събитие.
Имате достатъчно работа за вършене; нека Ви помогнем и да ви улесним.

Matti Events and Fine food Since 1991 Experience - Holiday parties
Matti Events and Fine food Since 1991 Experience - Gourmet office lunch

Гурме обяд в офиса

Създайте работна среда, която насърчава сътрудничество, ангажираност и креативност.
Вярваме, че програмата за гурме обяд е отличен начин да подобрите работната среда във вашата компания и да подсилите ангажираността, задържането на таланти и екипния дух.
Заедно с Вас избираме ден от седмицата за гурме обяда в офиса.
Предлагаме голям избор от здравословни и вкусни опции за обяд, които се доставят директно във вашата компания в израбния от вас ден.
Можете да изберете различни менюта препоръчани от нашите професионални готвачи.
Грижим се за всички детайли, свързани с храната включително доставка на прибори и посуда и подреждане на бюфета за обяд във вашия офис.
Като фирма, ангажирана с целите за устойчиво развитие (SDG), ние ще извозим и рециклираме отговорно боклука генериран от обяда.

Кулинарен тиймбилдинг

Кулинарният тиймбилдинг позволява на колегите да се забавляват и работят заедно, докато задоволява вкусовите си рецептори. Освен това практическите споделени събития за готвене спомагат за насърчаване на приятелството и работата в екип, което насърчава по-добра комуникация и представяне на работното място.
Matti предлага широка гама от кулинарни тиймбилдинг събития, така че можете да намерите най-подходящия, който отговаря на графика на вашата компания.

Matti Events and Fine food Since 1991 Experience - Culinary team building
Matti Events and Fine food Since 1991 Experience - Company barbecue

Фирменo BBQ

Без значение колко голямо или малко е вашето събитие, ние имаме барбекю пакет за вас. Като опитни доставчици на барбекю, ние ще се погрижим за всичко – от малки обществени събирания до големи събития.
Нашите възможности за корпоративно барбекю гарантират, че вашите корпоративни събития ще протичат възможно най-гладко. Оставяме Ви да се съсредоточите върху развитието на трайни бизнес отношения, докато ние се грижим за кетъринга. Нашата гама от услуги е идеална за бизнес събития, осигурявайки храна, която е вкусна и свежа.

Можем да се погрижим и за мащабни благотворителни събития. Ние ще предложим богата селекция от месо, гарнитури и десерти, които със сигурност ще ви харесат.

Протоколни и дипломатически събития

Чрез познаване на обстоятелствата и условията, при които се провеждат подобни събития и цялостен логистичен подход, ние гарантираме детайлно планиране и безпроблемно протичане на събитието, което да зарадва всеки един гост.

Matti предоставя услуги в държавни церемониални, протоколни и дипломатически дейности, работа, която е жизненоважна за благосъстоянието и положителните възприятия, както на национално, така и на международно ниво. Администрацията на президента на Република България и следните чуждестранни посолства се довериха на нашите услуги за своите събития: Френско посолство, Британско посолство, Швейцарско посолство, Немско посолство, Посолство на Китай, Посолство на Египет, Посолство на Гърция, Българо-Френсаката стопанска камара.

Matti Events and Fine food Since 1991 Experience - Formal and Diplomatic Events
Matti Events and Fine food Since 1991 Experience - Weddings

Сватби

Сватбеният ден е един от най-щастливите дни в живота на всяка двойка; венецът на всяка истинска любовна история; вълшебният момент, към който щастливата двойка се привързва и пази. И всичко, абсолютно всичко, трябва да е просто перфектно. Нашата цел е да превърнем вашата сватба в приказка, да я направим незабравима, такава, която да остане завинаги в сърцата на присъстващите.

Нашият първокласен екип от професионалисти ще се погрижи за всеки детайл със смесица от финес, съвременен усет и око за най-доброто в качеството. От местоположението до храната, от аранжировките на цветята до сватбената кола, от саундтрака до фотографията и видеозаснемането, и цялостната ви сватбена визия. Можете да оставите всичко на нас и на нашия десетилетен опит. Ние ще организираме и най-малките детайли от вашата сватба и ще измислим нещо наистина специално! Наши партньори в сватбените локации са: Черешова градина, Ботаническа градина и Дворец Евксиноград във гр. Варна.