Matti NewsDARIK възможности за вкусни срещи - сн. 1

През този месец имахме възможност да затвърдим едно ново и много полезно партньорство с колегите от Darik radio и Darik Business Review. Първото събитие, на което участвахме, е втората среща на клуб “QD9” на 9 април. Това е инициатива на медията за креативни и предприемчиви хора, които обсъждат идеи за развитието на страната ни в положителна посока. Това е и платформа за растеж – на бизнеса, имиджа и иновациите в България. Повече за клуба и срещите му можете да научите тук: Клуб QD9

Второто събитие, което подкрепихме е ESG конференцията “ESG – investing in our future” – ESG – Investing in our future – Дарик Бизнес Ревю (dbr.bg), която се проведе на 17 април. На нея лектори и гости обсъдиха как можем ние, като страна и общество, да осъществим “зелени практики” в бизнеса и ежедневието си. Също така какво е нужно на един устойчив бизнес модел, за да бъде имплементирана добра стратегия за растеж, който не е за сметка на околната и социална среда. Интересна конференция, с много и различни теми и представители на отделни бизнес сфери. 

Всичко за събитието можете да следите на https://dbr.bg/search?q=ESG

Наша работа бяха вкусния кетъринг и доброто обслужване. Ето и няколко снимки на специалитетите, с които поглезихме домакините и гостите на двете събития. 

Прекрасен и вълнуващ месец от целия ни екип,

Matti 🍒

DARIK възможности за вкусни срещи - сн. 3
DARIK възможности за вкусни срещи - сн. 4
DARIK възможности за вкусни срещи - сн. 5
DARIK възможности за вкусни срещи - сн. 6
DARIK възможности за вкусни срещи - сн. 2