Корпоративни събития

Нашият план за перфектно събитие в няколко стъпки –

Създаден, усъвършенстван и утвърден в годините и с нивото на нашите клиенти.

Профил на събитието – Първа и най-важна стъпка за едно успешно събитие е неговият профил. Събитието трябва да носи усещане от всеки детайл в зависимост от това дали е с работен или представителен характер. Правилното определяне на профила ще ви даде възможност за по-точно установяване на компонентите за изпълнението му, както и за стила и вида на храната, използваните цветове и подредбата.

Храната – без съмнение една от най-силните ни страни. Тя допълва и обогатява преживяването, като най-често оставя траен спомен от него. Изберете класическо меню или нови изработени за вашето събитие кулинарни шедьоври.

Място – изборът му е от съществено значение – трябва да осигури достатъчно пространство и комфорт за очаквания брой хора и да се вписва в първоначално профил на събитието.

Сценарий / изпълнение – Вече всичко е планирано и настъпва моментът на изпълнение. Ключово е да имаме генерален план. Всеки от участниците (клиент, изпълнител, доставчици, спонсори и др.) трябва да е наясно със своите отговорности и задължения, а нашата цел е да ръководим процеса и следим за неговото детайлно изпълнение.

Бюджетиране– Създаваме, оптимизираме и управляваме бюджетите в реално време. Прозрачно и детайлно във всеки етап от събитието.

Услуги

  • Фото и видео заснемане

  • Тематични партита

  • Водещи и DJ